Wie is Cees Busé

Cees Busé…

heeft meer dan 20 jaar ervaring in participatie- en communicatieprojecten. Ik realiseer uw communicatie van communicatieplan tot en met het (hands-on) uitvoeren van dat communicatieplan, met oog voor de politieke omgeving waarin uw project/organisatie zich bevindt. Burgerparticipatie is ook een specialiteit, waarbij deelnemers zich serieus voelen genomen, goed geïnformeerd worden en een duidelijk kader krijgen waarover ze kunnen participeren.

Wat voor projecten

Als persoon ben ik gedreven en betrokken bij uw project en organisatie. Door mijn pragmatische houding en ervaring krijgt u realistische plannen en producten. Ik werk graag voor projecten die ertoe doen, waarbij het informeren en beïnvloeden van stakeholders en omgeving belangrijk is.

Wie haalt u in huis

Ik ben erg actiegericht, flexibel en praktisch ingesteld. U kunt veel creativiteit verwachten en een gezonde dosis humor. Ik ben open, direct en probeer een prettige, ontspannen werksfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt. Respect voor elkaar, luisteren naar elkaars standpunten, betrokkenheid en relativiteit/nuchterheid zijn voor mij belangrijke waarden.